Massage

Een massage zorgt er altijd voor dat er stroming opgang komt in je lichaam. De ene massage zal wat dieper in de spieren gevoelt worden en de ander wat meer aanraken op energetisch vlak. De keus voor holistsiche massage kan jou meer inzicht geven over jezelf en je leven. Je bewust worden van de samenhang tussen je gedachtes, gevoelens en emoties en een klacht of thema dat speelt in je leven.

Het is niet nodig om te weten welke massage je graag wilt ondergaan. Uiteraard kun je je voorkeur aangeven bij het maken van een afspraak. Wanneer je bij mij komt zullen we eerst een intake doen en dan samen, indien nodig beslissen welke massage we gaan inzetten. Massage bij Purusha wordt altijd gegeven vanuit 100% aandacht voor jou. Het is een moment voor jezelf. De massage wordt tevens afgestemt gegeven op wat jij ervaart. Zodat we kunnen inspelen op dat wat er waargenomen wordt en nodig is.

scrol gerust door naar beneden om te lezen welke massage technieken ik toepas. En tevens over veel voorkomende fysieke- en mentale klachten en wat mijn behandelingen kunnen betekenen hierbij. (mijn website is nog in onderhoud dus het kan zijn dat nog niet alles is ingevuld. Mijn excuus hiervoor)

Veel voorkomende klachten en oplossingen voor massage

Ontspanningsmassage

Een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest. Loskomen van de dagelijkse stress. De ademhaling wordt dieper en het zelf genezend vermogen van je lichaam kan beter zijn werk doen. Tijdens de massage zul je je lichaam beter gaan voelen en daardoor bewuster worden van jezelf. Deze massage zal daarom zorgen voor een verbetering van je fysieke en mentale gezondheid.

Mijn advies is om de massage te plannen op een dag of moment dat u geen drukke bezigheden meer heeft. Zodat u de stilte en rust kunt vasthouden voor de rest van de dag.

ontspanningsmassage zeewolde massage praktijk

Bindweefselmassage

Bij Bindweefselmassage masseren we het onderhuids bindweefsel en prikkelen op die manier de organen, lichaamsdelen en lichaamsfuncties. Bij bindweefselmassage kun je op diepere lagen in het lichaam indirect aanraken. Zo kun je bij orgaan klachten zoals obstipatie op orgaan niveau prikkelen. Doel van bindweefselmassage is circulatie op gang brengen en de mogelijkheid geven om op diepere lagen te voelen wat er onderhuids wellicht vastgehouden wordt. Het geeft een globale indicatie van de gesteldheid van je lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van weinig olie en zal altijd worden afgesloten met zachte strijkingen.

Holistische massage

Door de ervaringen in het leven bouwen we leuke en minder leuke herinneringen op. Vooral de minder leuke herinneringen kunnen hun littekens achter laten in ons lichaam. Deze plekken willen we vaak niet meer voelen en aan herinnerd worden. Dit kunnen langzaam blokkades worden en zorgen voor een stagnaties in ons systeem. Het lichaam laat ons vroeg of laat dan weten dat het tijd is om hier mee aan de slag te gaan. Doormiddel van ons gevoel en pijn probeert ons lichaam ons te roepen.

Lees Meer

Menu
Top