Massage

Wanneer je voor een massage bij mij komt zullen we eerst een korte intake doen om af te stemmen hoe het nu met je gaat en waar je behoefte ligt. Het is dus niet perse nodig om te weten welke massagetechniek je wilt ondergaan. De reden voor massage kan een fysieke klacht zijn maar ook een mentale reden of beide. Doormiddel van voelen laat jou lichaam je voordurend weten hoe het met je gaat. Tijdens massage raken we het lichaam aan en dat brengt jou in contact met je voelen. Massage ontspant en versoepelt de spieren maar geeft je tevens de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in jezelf.

scrol gerust door naar beneden om te lezen over veel voorkomende fysieke- en mentale klachten en wat mijn behandelingen en advies daarvoor kunnen betekenen (mijn website is nog in onderhoud dus het kan zijn dat nog niet alles is ingevuld)

Veel voorkomende klachten

  • Lage rug-, en bekkenpijn
  • Rug-, schouders- en nek pijn
  • Heup-, been- en voet pijn
  • Stess, burn-out, depressie
  • Hoofdpijn, vermoeidheid
  • Andere lichamelijke of mentale klachten
Veel voorkomende klachten en oplossingen voor massage

Ontspanningsmassage

Een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest. Loskomen van de dagelijkse stress. De ademhaling wordt dieper en het zelf genezend vermogen van je lichaam kan beter zijn werk doen. Tijdens de massage zul je je lichaam beter gaan voelen en daardoor bewuster worden van jezelf. Deze massage zal daarom zorgen voor een verbetering van je fysieke en mentale gezondheid.

Mijn advies is om de massage te plannen op een dag of moment dat u geen drukke bezigheden meer heeft. Zodat u de stilte en rust kunt vasthouden voor de rest van de dag.

ontspanningsmassage zeewolde massage praktijk

Bindweefselmassage

Bij Bindweefselmassage masseren we het onderhuids bindweefsel en prikkelen op die manier de organen, lichaamsdelen en lichaamsfuncties. Bij bindweefselmassage kun je op diepere lagen in het lichaam indirect aanraken. Zo kun je bij orgaan klachten zoals obstipatie op orgaan niveau prikkelen. Doel van bindweefselmassage is circulatie op gang brengen en de mogelijkheid geven om op diepere lagen te voelen wat er onderhuids wellicht vastgehouden wordt. Het geeft een globale indicatie van de gesteldheid van je lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van weinig olie en zal altijd worden afgesloten met zachte strijkingen.

Holistische massage

Door de ervaringen in het leven bouwen we leuke en minder leuke herinneringen op. Vooral de minder leuke herinneringen kunnen hun littekens achter laten in ons lichaam. Deze plekken willen we vaak niet meer voelen en aan herinnerd worden. Dit kunnen langzaam blokkades worden en zorgen voor een stagnaties in ons systeem. Het lichaam laat ons vroeg of laat dan weten dat het tijd is om hier mee aan de slag te gaan. Doormiddel van ons gevoel en pijn probeert ons lichaam ons te roepen.

Lees Meer

Menu
Top