Ursula

Mijn naam is Ursula Lankreijer. Ik ben 45 jaar en samen met mijn man hebben wij een samengesteld gezin met 4 kinderen waarvan er 2 boys van mij zijn. Na een bijna dood ervaring op mijn 31ste is voor mij het roer om gegaan en ben op ontdekkingsreis gegaan naar Ursula en de hoe en waarom van het leven. Een grote inspiratie bron is het boeddhisme voor mij. Deze prachtige filosofie heeft mij veel inzichten gegeven in mezelf en tegelijkertijd inzicht in het mens zijn en het leven. Door regelmatig een retraite te volgen en dagelijks te mediteren onderhoud ik de rust en balans tussen mijn lichaam en geest. Mijn werk in de sport brengt mij in contact met veel mensen en ik ontdekte de steeds groter wordende behoefte naar rust en balans. Deze behoefte zorgte bij mij voor het opstarten van purusha.

beweging massage training

Lichamelijke klachten hebben vrijwel altijd verband met je innerlijke leven. Gedachten en gevoelens beinvloeden je lichaam en uiten zich via je lijf; je lichaam is als het ware een spiegel. Zelfs ervaringen uit het verleden laten sporen na in je lijf. Via aanraken en masseren en door lichaamsbeweging kan je met al deze aspecten van jezelf contact maken. je lichaam heeft een eigen taal, die je kunt leren verstaan. Tijdens massage en lichaamsbeweging kun je leren daar helemaal bij aanwezig te zijn.

Ik hou van mijn werk en van mijn leven. We zijn er voor elkaar en met elkaar. Ik ben zeer dankbaar dat ik een ander mag helpen om zich krachter en energieker in het leven neer te zetten.

Opleidingen

Opleidingen en cursussen Afgesloten Jaar
Personal Trainer Fysio Physics 2009
Medical Fitness Trainer Fysio Physics EasyTaping/ 4xt methode 2010
Rugfit Therapeut Fysio Physics 2010
Slank en fit Fysio Physics 2011
Funxtion Functioneel training move it 2012
Funxtion Functioneel training Rumble 2013
Funxtion Functioneel training kettlebell 2013
Bindweefselmassage Zonnevlecht opleidingen 2013
Bassismassage Praktijk De Kern 2013
Funxtion functioneel training power bag 2014
LAPT personal training 2014
Aalo Yoga intructeur level 1 en 2 2014
Cupping Therapie Zonnevlecht opleidingen 2015
Holos Masseur Holos academie HBO 54 ECTS 2017
Mindfullness training CvM amsterdam 2017
Perfect Pilates Fysio Physics niveau 1 2017
Holos massage therapeut HBO 2017 > 2020
Mindful walk instructeur 2018
Menu
Top